woensdag 29 april 2015

Hoe staat uw gerechtsdeurwaarder er eigenlijk voor?


Hoe zit het eigenlijk met uw geld dat bij de gerechtsdeurwaarder op de rekening staat? Is dat veilig? Opdrachtgevers én schuldenaren moeten kunnen vertrouwen op elke gerechtsdeurwaarder. De KBvG, de beroepsgroep van gerechtsdeurwaarders, heeft onlangs normen voor solvabiliteit en liquiditeit ingesteld waaraan een gerechtsdeurwaarder minimaal moet voldoen, momenteel voldoet bijna de helft van de gerechtsdeurwaarders niet aan 1 van de 2 gestelde normen. 

De norm voor liquiditeit (current ratio) is > 1, die voor solvabiliteit (eigen vermogen / balanstotaal) is > 25. Vanzelfsprekend voldoet AGIN Pranger ruimschoots aan deze meest recent gestelde normen, hieronder onze kengetallen: 

Liquiditeit:
2012 - 3,14
2013 - 3,80
2014 - 4,13

Solvabiliteit:
2012 - 69,31
2013 - 74,48
2014 - 77,48

Financiële zekerheid en transparantie zijn kernwaarden voor AGIN Pranger. Een gezonde financiële huishouding van uw incassopartner is een absolute voorwaarde om een uitstekende kwaliteit te kunnen leveren, AGIN Pranger kan daar ruimschoots aan voldoen. Door deze cijfers te publiceren kiezen wij, net als met onze realtime dossieronline, voor het open keuken principe. Volledige transparantie, omdat het voor ons vanzelfsprekend is.

Wanneer er voor u reden is om meer informatie op te vragen, dan kunt u ons uiteraard bellen of mailen. Uw geld is bij ons in vertrouwde handen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten